Peygamber Sevdalıları Platformundan İLKHA’ya teşekkür ziyareti

Peygamber Sevdalıları Platformundan İLKHA’ya teşekkür ziyareti

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliğine yapmış olduğu haberlerle destek veren İlke Haber Ajansına teşekkür plaketi verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Newroz Parkı Miting Alanı’nda gerçekleştirilen “Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temalı Kutlu Doğum programına yapmış olduğu haberlerle destek veren İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere İlke Haber Ajansı’na gelen Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal ile Platforma Üye sivil toplum kuruluşlarından Hizmet Der Başkanı Lütfü Karaduman’ı İLKHA Diyarbakır Temsilcisi Osman İçli karşıladı.

Ardından İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem ile görüşen heyet, Kutlu Doğum programına yapmış olduğu haberlerle destek veren ajans yetkililerine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, yapmış oldukları etkinliklerde İLKHA’yı her zaman yanlarında gördüklerini belirtti.

Türkiye genelinde 310 merkezde Kutlu Doğum etkinliği düzenlediklerini ifade eden Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörü Ünsal, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 2017 yılında ‘Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)’ temasıyla Türkiye genelinde 310 merkezde Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenledik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Özellikle İLKHA’yı 310 merkezin tamamında yanımızda gördük, büyük desteklerini gördük, sosyal medyada haber konusunda yardımlarını gördük. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu kutlu sevdamız devam edecek. Onları da yanımızda görmeye devam edeceğiz, duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Hayırlı faaliyetlerin tümünde üzerimize düşeni inşallah yapacağız”

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Genel Müdürü Mahmut İrtem ise hayırlı faaliyetlerin tümünde üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Hayırlı faaliyetlerinden dolayı Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür eden İrtem, “Gerçekten Peygamberimizi tanıma ve tanıtma adına çok büyük bir gayret gösteriyorsunuz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üzerimize görev olarak bildik, imkân dâhilinde etkinliklerin yapıldığı her yere muhabirler göndermeye çalıştık. Hatta kırsal bölgelerde, en ücra köylerde bile etkinlik varsa bir şekilde imkânlarımızı zorlayarak arkadaşlarımızı göndermeye çalıştık. Bu etkinliklerin tamamını sadece bir habere yetecek şekilde değil, tamamını çektik. Bu görüntülerin ajans merkezinde montajını yaptık. İsteyen televizyonlara tamamını yayınlaması için verdik. Aynı zamanda Youtube kanalımıza da bu videoları yükledik, isteyen bu etkinlikleri videolarının tamamına ulaşabilir. Hatta bunların telif haklarını da serbest bıraktık. Bunun da Peygamberimizi tanıma adına, tanıtma adına güzel bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonra da hayırlı faaliyetlerin tümünde üzerimize düşeni inşallah yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı açıklamaların ardından Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem’e Kabe maketli Kur’an-ı Kerim takdim etti. (M. Hüseyin Temel – İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.