Peygamber Sevdalıları Platformundan müftülük ziyareti

Peygamber Sevdalıları Platformundan müftülük ziyareti

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Doğubayazıt İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Ağrı'nın Doğubayazıt İlçe Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

Platformun Doğubayazıt yetkililerinden Ahmet Zariç ve beraberindeki heyeti, Doğubayazıt İlçe Müftüsü Mehmet Turan Kancura makamında ağırladı.

Ziyaretin kendisini oldukça memnun ettiğini belirten Kancura, İslam için çalışanların bir ve beraber olmaları gerektiğini söyledi.

Kancura, "Bugün ümmet bölük pörçük olmuşken şuurlu Müslümanların bir olması, birbirlerine destek çıkması, hatta yanlışları varsa birbirlerinin hatalarını, yanlışlarını söylemesi ve düzeltmesi gerekir. Platformunuzun ismi gerçekten çok güzel: Peygamber Sevdalıları. Bizler din görevlileri olarak ücretimizi bu dünyada alırken sizler ise ücretinizi Allah'tan alacaksınız." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının öneminden bahseden Zariç ise "Sizin, Diyanet kurumunun yetkili ve imamları olarak çalışmalarınız ülkede din konusunda önem teşkil etmektedir. 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu olarak sizi ziyaret etmek istedik." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı dilek ve temennilerde bulunulmasının ardından sona erdi. (Ramazan Zeren - İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.