Peygamber Sevdalıları Platformundan Siyonist İsrail'e tel'in

Peygamber Sevdalıları Platformundan Siyonist İsrail'e tel'in

Terör rejimi İsrail'in Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği barbarlığa tepki gösteren Peygamber Sevdalıları Platformu, günün, İsrail'e karşı birleşme ve dayanışma günü olduğunu belirtti.

Peygamber Sevdalıları Platformu, yaptığı açıklamada, Müslümanların ilk kıblesi ve 3'üncü Harem-i Şerif'i olan Mescid-i Aksa'da Siyonist işgalci İsrail'in gerçekleştirdiği barbarlığı tel'in etti.

Açıklamada, "Son günlerde İslam'ın ilk kıblesi ve 3'üncü Harem-i Şerifi olan Mescid-i Aksa'da Siyonist terör devletinin büyük bir barbarlıkla işlediği cinayetleri büyük bir nefretle tel'in ediyoruz. Yaşanan cinayetlerin, dökülen kanların kabul edilemez olduğunu, ümmet açısından artık bıçağın kemiğe dayandığını ve dayanılmaz bir hal aldığını görmekteyiz." denildi.

"Gün, Siyonist çeteye karşı birleşme ve dayanışma günü"

Müslümanların, bu acıyı en üst seviyede hissedip, ümmetin namusu olan ve uğruna binlerce kurbanın verildiği Kudüs davasına sahip çıkmak mecburiyetinde olduklarının bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gün, Siyonist çeteye karşı birleşme ve dayanışma günüdür. İslam ümmetinin tüm unsurlarını, elinde yetki ve imkânı bulunduran devlet reisleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, cemaat ve tarikatlar ile Kudüs davasına duyarlı herkesi ve her kesimi bir araya gelmeye, yeni stratejiler geliştirmeye davet ediyoruz. Bizler, Peygamber Sevdalıları Platformu olarak ümmeti ilgilendiren her konuda olduğu gibi bu konuda da herkesle bir araya geleceğimizi ve dayanışma içerisinde olacağımızı, bu davaya maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz."

"Siyonist çete Müslümanların sessizliğinden faydalanıyor"

Terör rejimi İsrail'in Müslümanların sessizliğinden faydalandığının kaydedildiği açıklamada, "Müslümanların sessizliğinden istifade eden ve gittikçe azgınlaşan bu katil sürüsü ve cinayet şebekesinin, Müslümanlara ve mukaddesatlarına reva gördüğü zulümlerin hesabı sorulmalıdır. Kudüs'ün ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için mücadele eden, özellikle Özgür Kudüs Platformunun çalışmalarını takdir ediyor ve destekliyoruz. Toplumun tüm kesimlerini bu şanlı direnişe destek vermeye ve tepkilerini ortaya koymaya davet ediyoruz. Gün, Mescidi Aksa'nın özgürlüğü ve necis çizmelerin esaretinden kurtarmak için harekete geçme günüdür. Gün, büyük bir direniş ortaya koyan ve bu uğurda her gün kurbanlar veren, kanları akıtılan Filistinli şehit ve Aksa muhafızlarıyla dayanışma günüdür." denildi.

Son olarak açıklamada, tüm halka çğarıda bulunularak, işgalci siyonistlere karşı "Öfke Cuması" dolayısıyla birçok yerde yapılacak kitlesel eylemlere destek verilmesi istendi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler