Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalıları Platformu, dün organize ettiği ve yüzbinlerin büyük bir ilgi ve coşkusuyla gerçekleşen ‘Peygamber’e Saygı’ mitingine katılan Peygamber Sevdalılarına bir teşekkür mesajı yayınladı.

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu’nun teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

 

“Peygamber Sevdalıları Platformu’muz tarafından düzenlenen ‘Peygamber’e Saygı’ mitingi büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşmiştir. Sahabeler şehri Diyarbakır’ın Peygamber sevdalısı halkı, bir kez daha Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’e olan sadakat ve bağlılığını büyük bir aşkla göstermiştir.

Bu mitingin oluşmasında her ne kadar Peygamber Sevdalıları Platformu öncülük etmişse de, tüm Müslümanların ortak bir etkinliğidir.

24 Nisan 2015 günü, tarihi Diyarbakır İstasyon Meydanı, Peygamber Efendimize yapılan hakaretin kabul edilmeyeceğinin bir kez daha gür sesle ilan edildiği gün olmuştur.

Müslümanların, vahdet ve kardeşlik bilinci gerçeğiyle hareket ettiği ve hareket etmesi gerektiği vurgulanan gün olmuştur.

İslam ve Peygamber (sav) düşmanlarının hakaretlerine, cevaplarını aldığı gün olmuştur. İslam âleminin göğüslerinin kabardığı ve sevindiği gün olmuştur. Peygamber Sevdalıları için bu kış günü, bahardan bir gün olmuştur.

Tarihi İstasyon Meydanı bir kez daha Muhammedi Meydan olduğunu ispatlamış, ‘Anamız, babamız ve her şeyimiz sana feda olsun’ mesajları ile inlemiştir.

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak, her şart ve ortamda Peygamber Efendimiz’i  (sav) anlatacağımızı, ona yapılacak hiçbir hakareti kabul etmeyeceğimizi, O’nun uğrunda her şeye hazır olduğumuzu ilan ediyoruz.

Bu vesile ile, İslami Camialara, İslami Sivil Toplum Kuruluşlarına, Seydalarımıza, Ulusal ve Yerel Basın-Yayın Kuruluşlarına, kalemleri ile destek veren yazar ve akademisyenlere, sağlık ekiplerine, erkek ve bayan görevlilere,  ses sanatçılarına, platform ve vinç ekibine, maddi ve manevi destek veren üye ve gönüllülere…   Kısacası ‘Peygamber’e Saygı’ Mitinginin hazırlık aşamasından,  sonuna  kadar emeği geçen herkesten Allah (cc) razı olsun. 

Allah-u Teala, Peygamber Sevdalılarının yaptığı bu etkinliği, kendisi ve Resulü için kabul eylesin ve  bu etkinliği, bir daha İslami kutsallara ve Peygamberimiz’e (sav) hakaret edilmemesi için bir vesile kılsın.

Öte yandan, Peygamber Sevdası için Muş ili Çengelli köyünden yola çıkan ve yolda kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Selahaddin Aslan kardeşimize Allah (cc) ğani ğani rahmet etsin. Ailesine, çevresine ve dava arkadaşlarına Rabbimiz sabr-ı cemil ihsan etsin.

Miting günü şehirde trafik yoğunluğu oluşmuştur. Bu çerçevede halkımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı haklarını helal etmelerini diliyoruz.”   (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler