Peygamber Sevdalılarından Diyarbakır'daki etkinlik sonrası teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalılarından Diyarbakır'daki etkinlik sonrası teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır'da yüzbinlerin katılımıyla gerçekleşen Hazreti Muhammed'i Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinde emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır'da 28 Nisan Pazar günü yüzbinlerin katılımıyla gerçekleşen "Hazreti Muhammed'i Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğe ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

Vakıftan yapılan açıklamada, Peygamber Sevdalıları Vakfı Diyarbakır İl Koordinatörlüğü "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temalı "Hazreti Muhammed'i Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için aylar öncesinden hazırlıklara başlandığı belirtildi.

Bu hazırlıklar doğrultusunda her yıl düzenli olarak yaptıkları tanıtım ve davet amaçlı birçok faaliyetin bu yıl da gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, "Bu tanıtımla birlikte Diyarbakır ve ilçelerinde yüz dört bin adet 'Kırk Hadis' adlı kitabı dağıttık. Etkinliğimizin tanıtılması için binlerce afiş, yüzlerce cadde brandaları astık. Yüce Rabbimizin yardımıyla bu çalışmalarımız sonuç verdi ve etkinliğin yapıldığı meydana yüz binlerce Peygamber sevdalısı halkımız akın etti. Toplanan mahşeri kalabalık her bir ağızdan getirilen salavatlara eşlik ederek Hazreti Muhammed'e (sallallahualeyhivesellem) canı gönülden bağlılıklarını bir kez daha göstermiş oldu. Bu güzel sonuçtan dolayı Rabbimize hamd ediyoruz." denildi.

Açıklamanın devamında emeği geçen herkese ve katılımcılara yönelik şu teşekkür ve temennilerde bulunuldu:

"Etkinliğimizin tanıtılmasında, reklamının yapılmasında, canlı yayın vasıtasıyla etkinliğin televizyonlar aracılığıyla izlenmesinde emeği olan bütün TV kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle etkinliğe farklı bir coşku katan Özlem Ajans Çocuk Korosuna ve Özlem Ajans sanatçılarına, etkinliği başından sonuna kadar özveri ile takip edip haberleştiren medya mensuplarına, sosyal medyada etkinlik ile alakalı etiket oluşturup etkinliğin sosyal medyada duyurulmasında emeği geçen sosyal medya platformlarına, etkinlik öncesi ortak radyo yayını yapan radyo kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Ayrıca etkinliğe gerek çevre ve gerek uzak illerden büyük bir heyecanla ve coşkuyla katılım gösterenlere, özellikle Diyarbakır ve ilçelerinden muhteşem bir coşkuyla bu sevdaya koşup gelen halkımıza, yine davetimize icabet edip katılım gösteren siyasi parti, sivil toplum kuruluşları yönetici, üye ve gönüllülerine, yurt dışından gelip etkinliğimize katılım göstermekle bize destek olan misafirlerimize candan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah, hiçbir zaman Resulünün sevgisini kalplerimizden eksik etmesin ve Allah herkesten razı olsun."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.