Peygamber Sevdalılarından İzmir'deki etkinliğe davet

Peygamber Sevdalılarından İzmir'deki etkinliğe davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı İzmir Koordinatörlüğü, yarın (pazar) düzenleyecekleri "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine tüm İzmir halkını davet etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında her yıl gerçekleştirdiği etkinliklerin bu yılki temasını "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" olarak belirledi.

İzmir’in Buca ilçesinde yarın yapılacak olan etkinliklerin de tüm hazırlıkları tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İzmir Koordinatörü Yunus Şani, pazar günü 14.30'da Buca İlçesi Akıncılar Meydanında gerçekleştirecekleri etkinliğe tüm İzmir halkını davet etti.

Şani, "Peygamber Sevdalıları Vakfı İzmir Koordinatörlüğü olarak Peygamber Efendimizin mesajının daha iyi anlaşılması için yaklaşık 2 aydır etkinlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. 'Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed' temasıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Halkımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek, etkinliğimize davet ediyoruz. İlçe merkezimizde işlek caddelere brandalarımızı astık. Gönüllü kardeşlerimiz 50 bin el ilanı, vakfımızın hediyesi olan 10 bin adet '40 hadis 40 Ders' el kitabını çarşıda, mahallelerde halkımıza dağıtıyor. Ayrıca anons aracımız şehirde gezerek halkımızı davet ediyor. Burada temel amacımız, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in mesajını tüm insanlığa daha iyi bir şekilde aktarmaktır. Tüm İzmir halkını yarın saat 14.30’ da Buca Akıncılar meydanında mutlaka bu sevdayı ve coşkuyu tatmaları için bekliyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.