Peygamber Sevdalılarından Mewlid etkinliğine davet

Peygamber Sevdalılarından Mewlid etkinliğine davet

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı il Koordinatörlüğü 29 Nisan Pazar günü düzenleyecekleri Mewlid etkinliği öncesigül dağıtarak vatandaşları etkinliğe davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz ile beraberindeki üye ve gönüllülerden oluşan heyet, Ağrı Cumhuriyet Caddesinde bulunan Esnafı ziyaret ederek yarın düzenleyecekleri Mevlid Etkinliğine davet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan platform yetkilileri gördükleri ilgiden dolayı memnun oldular.

Cumhuriyet Caddesinde esnafa ve halka gül dağıtan heyet, gül ile birlikte halka broşür dağıttı. Faaliyetlerinden dolayı heyete teşekkür eden esnaf ve halk Mewlid etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Gül dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz, Pazar günü düzenlenecek olan Mewlid etkinliğinin hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini belirtti. 

Mewlid etkinliği vesilesiyle çeşitli faaliyetlerin yapıldığını söyleyen Yılmaz, “Pazar günü düzenleyeceğimiz Mewlid etkinliği için hazırlıklarımız devam ediyor. Şehrin birçok noktasına brandalar ve afişler astık. Aynı zamanda el ilanı ve 10 bin adet  siyer kitabı da dağıttık. Şimdi de gül dağıtarak halkımızı Mewlid etkinliğine davet ediyoruz. Faydalı bir çalışma oldu. Bu vesileyle tüm peygamber sevdalısı halkımızı 29 Nisan Pazar günü Kapalı Spor salonunda yapılacak olan Mewlid etkinliğine davet ediyoruz.” dedi.

İLKHA






























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler