​Peygamber Sevdalılarından "Üç Aylar" mesajı

​Peygamber Sevdalılarından "Üç Aylar" mesajı

​Üç aylar dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Peygamber Sevdalıları Platformu, mübarek aylar ve gecelerin Müslümanlar için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, önemli tavsiyelerde bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, mübarek üç ayların başlaması ve idrak edilecek olan gecelerin münasebetiyle bir mesaj yayımlandı.

Platformdan yapılan açıklamada, içerisinde Regaib, Beraat ve Kadir gecesi gibi mübarek geceleri barındıran maneviyatı yüksek üç aylara girildiği hatırlatılarak, bu mübarek ayların ve gecelerin Müslümanlar için hem nimet hem de fırsat olduğu ifade edildi.

Bu mübarek ayları Müslümanlar için bir fırsat olarak değerlendirdiğine vurgu yapılan mesajda, ayrıca bu ayların ümmetin günahlarının affı için bir fırsat olduğu belirtildi.

"Bu fırsatları, hayatımızda bereketli bir süreç haline çevirelim"

Bu ayların hakkıyla idrak edilmesi gerektiği belirtilen mesajda, "Bugün itibarıyla idrak etmeye başladığımız mübarek üç ayların İslam ümmeti için, mazlum Müslüman halklar için, halkımız için yeniden doğuş olmasını, adalet ve özgürlüğe kavuşturacak öze dönüşün başlangıcı olmasını Allah’tan diliyoruz. Bu dileğimizi gerçekleştirmek için mübarek ayları vesile edinip gayret edelim. Bu fırsatları, hayatımızda bereketli bir süreç haline çevirelim. Günahlarımızın bağışlanmasına vesile kılalım. Zamanları, Allah'ın rızasına ulaştıracak ibadetlerle değerlendirmeniz dilek ve temennisiyle Peygamber Sevdalıları olarak İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder, bu mübarek ay ve kandillerin hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederiz." denildi.

"İslam’ın diriltici mesajlarını en ücra yerlere ulaştırmalıyız"

Mesajın devamında bu mübarek aylarda şunların yapılması tavsiye edildi: "İslam davetçileri olarak, İslam ümmetini kurtuluş ve mutluluğa ulaştırmak isteyen gayret sahibi Müslümanlar olarak bu üç aylar vesilesiyle her fırsatta yeni insanlarla tanışmalı, tanıştığımız kişilere İslami mesajı götürmeye çalışmalıyız. Bu üç ayların bereket ve feyzinden yararlanarak zamanımızı en verimli şekilde değerlendirmeli, İslam’ın diriltici mesajlarını en ücra yerlere ulaştırmalıyız. Rabbimiz bizleri bu mübarek ayları en iyi şekilde değerlendiren, bu üç ayları fırsat bilerek tebliği ve irşat görevini en iyi şekilde yapan davetçi, mümin, muhlis kullardan eylesin." (İLKHA)

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılan tebrik mesajının tam metni:

Bugün itibarıyla idrak etmeye başladığımız mübarek üç ayların İslam ümmeti için, mazlum Müslüman halklar için, halkımız için yeniden doğuş olmasını, adalet ve özgürlüğe kavuşturacak öze dönüşün başlangıcı olmasını Allah’tan diliyoruz. Bu dileğimizi gerçekleştirmek için mübarek ayları vesile edinip gayret edelim. Bu fırsatları, hayatımızda bereketli bir süreç haline çevirelim. Günahlarımızın bağışlanmasına vesile kılalım. Zamanları, Allah'ın rızasına ulaştıracak ibadetlerle değerlendirmeniz dilek ve temennisiyle peygamber Sevdalıları olarak İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder, bu mübarek ay ve kandillerin hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ederiz.

İslam davetçileri olarak, İslam ümmetini kurtuluş ve mutluluğa ulaştırmak isteyen gayret sahibi Müslümanlar olarak bu üç aylar vesilesiyle her fırsatta yeni insanlarla tanışmalı, tanıştığımız kişilere İslami mesajı götürmeye çalışmalıyız. Bu üç ayların bereket ve feyzinden yararlanarak zamanımızı en verimli şekilde değerlendirmeli, İslam’ın diriltici mesajlarını en ücra yerlere ulaştırmalıyız. Rabbimiz bizleri bu mübarek ayları en iyi şekilde değerlendiren, bu üç ayları fırsat bilerek tebliği ve irşat görevini en iyi şekilde yapan davetçi, mümin, muhlis kullardan eylesin. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum