Peygambere Olan Muhabbet ve Sadakat Sizi Kininizden Gebertecektir (Video)

Peygambere Olan Muhabbet ve Sadakat Sizi Kininizden Gebertecektir (Video)

Amerika'da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize hakaret içeren "Müslümanların Masumiyeti" adlı filme tepkiler devam ediyor.

DİYARBAKIR- Amerika'da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize hakaret içeren filme tepkiler devam ediyor. İğrenç filme bir tepkide Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencilerinden geldi. 'DicleBilgi ve Erdem Platformu' bir basın açıklaması yaparak, "Son günlerde medyada takip ettiğimizden dolayı hepimizin malumudur ki; Büyük Şeytan Amerika'nın ev sahipliğini yaptığı ve onun beslemesi olan Siyonist İsrail'in desteklediği, kirli, karanlık ve maymun yüzlü bir yönetmenin figüranlığını yaptığı ve tek amacı yüce Peygamberimizin şahsında İslam'a hakaret olan bir filmi gösterime girmiştir" hatırlatılmasında bulunuldu.

 

Film ile Müslümanlar Tepkisizleştirilmeye Çalışılıyor

Basın açıklamasını okuyan Mücahit Hancıoğlu, Sanat ve düşünce özgürlüğüyle uzaktan ve yakından hiçbir alakası bulunmayan yönetmenin ve arkasındaki güçlerin Müslümanları tepkisizleştirmeye yönelik bir montaj ve kurgu tasarladığını söyledi.

 

Biz Peygamberimizi Kur'an-ı Kerim ile Tanıdık

Mücahit Hancıoğlu, basın açıklamasını şöyle sürdürdü. "Sen ey Büyük Şeytan Amerika! ve Siyonist, katil terör devleti İsrail; İslam düşmanı batı devletleri ve yöneticileri! Şunu iyi bilink ki bizler Peygamberi sizin karikatür, film ve kitaplarınızla tanımadık ki sizin karalamalarınızla O'ndan yüz çevirelim. Biz Müslümanlar Efendimiz Hz. Muhammed'i Kutsal Kitabımız olan Kur'an- Kerim'in eşsiz öğretilerinden öğrendik."

 

Peygamberimiz Bizim Hidayet ve Kurtuluş Vesilesidir

Müslümanların Peygamberi bir hidayet ve kurtuluş vesilesi olarak gördüğünü ifade eden Mücahit Hancıoğlu, " Gayretleriniz biz Müslümanların Peygambere olan bağlılığını sarmaya yönelik ise heyhat! Boş ve faydasız bir yoldasınız. Aksine bu akaret ve iftiralarınızla bizlerin Peygambere olan muhabbet ve sadakatimizi artırmaktan başka bir şey yapmış olamazsınız. İnanıyoruz ki Efendimize olan bu muhabbet ve sadakatimiz sizlerin kininizden gebermenize sebep olacaktır. Yine bu muhabbet ve sadakat zulüm saraylarınız yerle bir edecektir. Sizlere diyoruz ki haydi akılsızca tuzak kurmaya devam edin bakalım; oysa Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır" dedi.

 

Peygamberin Hürmetini Korumak Tüm Müslümanlara Farzdır

Alçak saldırılar karşısında Peygamberimizin hürmetini korumak tüm Müslümanların üzerine farz olduğunu söyleyen Mücahit Hancıoğlu, bu hürmetin tüm Müslümanların 'Namusu Ekber'i' olduğunu belirtti.

 

Hancıoğlu, bu konuda Müslümanlara düşen görevleri de şöyle dile getirdi: " Öncelikle Peygamberimizi iyi tanımak ve O'nu iyi tanımaktır. O'nu anlayıp O'nu anlamaktır. O'nun sünnetine daha büyük bir sahiplenmeyle sarılıp O'nun eşsiz ahlakını bütün dünyaya göstermektir. Peygamberimize olan bağlılığın gereği salavatları dilimizden ve gönlümüzden hiç eksiltmemektir. Ve yine bize düşen zalimlere hiçbir zaman sevgi beslememek onları her zaman ve mekanda düşman olarak görmek ve bunun gereğini yapmaktır. Hatta malları her fırsatta boykot edilmelidir."

 

Hancıoğlu son olarak tarih boyunca Peygamberimize çok sayıda hakaretler yapıldığını ifade ederek, "Ancak hepsinin de tarihin tozlu raflarındaki yerlerini almışlardır. O ise onca hakaret ve karamalara rağmen milyarlarca Müslüman'ın kalbinde en müstesna yerini korumuştur. Tüm dünya bilmelidir ki biz Müslümanlar Efendimize yapılan alçakça saldırılara hep kalkan olacağız" dedi. (Ayetullah Turgut-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.