Pille çalışan taşınabilir tarayıcı

Pille çalışan taşınabilir tarayıcı

Küçük boyutu sayesinde her yere taşınabilen ve taradığı dokümanları bluetoothla paylaşmaya olanak veren IRIS A4 tarayıcısı piyasaya sunuldu.

HABER MERK-Doküman yönetimi konusunda hem donanım hem yazılım üreticisi olan IRIS firmasının piyasaya sunduğu pille çalışan ve her yere taşınabilen IRIScan Anywhere 3 model tarayıcısı, kartvizitten A4 boyutundaki tek yaprak şeklindeki her tür belgeyi rahatlıkla tarayabiliyor.


Tam doluyken yaklaşık 100 adet A4 belgeyi tarayabilen IRIScan Anywhere 3, USB kablosundan şarj edilebiliyor. Pili sayesinde bilgisayar vb. olmayan ortamda da kullanılabilen ürün, küçük boyutu ile her yere taşınabiliyor.

 

IRIScan Anywhere 3 ile birlikte ücretsiz verilen ReadirisTM 14 yazılımı sayesinde taranan belgeleri hızlı ve kolay bir şekilde Dropbox, Evernote, Box.net, Google Docs gibi ortamlarda saklamak mümkün. Bu sayede her yerde masaüstü PC, cep telefonu ya da tablet bilgisayardan bu dosyalara erişilebiliyor.

 

Tarayıcının 512 MB kapasiteli dahili belleği bulunuyor. Ayrıca SD kart ve USB bellek desteği de olan ürün, bu sayede bilgisayarın olmadığı ortamlarda taranan belgeleri depolayabiliyor. Daha sonra tarayıcıda depolanan belgeler bilgisayar, tablet vb ortamlara da  aktarılabiliyor.
 

Taranan belgeleri farklı formatlarda kaydetme olanağı da sunan IRIScan Anywhere 3 ile belgeleri, Word, Excel, PDF vb formatta düzenlemek mümkün.
 

IRIScan Anywhere 3 taşınabilir tarayıcı ile kartvizitleri taramak da mümkün. Kartviziti tarayıcıya koyup, tarama tuşuna basılarak basitçe yapılabilen bu işlem sayesinde gerçek anlamda kağıtsız ofisler mümkün hale geliyor. Tarayıcı ile birlikte ücretsiz sunulan CardirisTM 5 yazılımı sayesinde, taranan kartvizitleri Outlook, Lotus Notes gibi elektronik rehber uygulamalarına aktarmak da mümkün.  (İLKHA)

bilim teknoloji haberleri

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.