PKK'lilerce kaçırılan şahıs ailesine kavuştu

PKK'lilerce kaçırılan şahıs ailesine kavuştu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde önceki gün kaçırılan iki şahıstan biri infaz edildikten sonra, bugün de diğer şahıs serbest bırakıldı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünde önceki dün AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu olan Naci Adıyaman ile birlikte PKK’liler tarafından kaçırılan Fikret Adıyaman bugün akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, dün Ayvalık köyü Hisarkapı mevkiinde Naci Adıyaman ile Fikret Adıyaman,  PKK'liler tarafından araçtan indirildikten sonra araçları yakılıp kaçırıldı. Fikret Adıyaman,  akşam saatlerinde kaçırıldığı bölgeye yakın bir noktada serbest bırakıldı.

Fikret Adıyaman’ın,  serbest bırakıldıktan sonra, yaklaşık 5 kilometre yürüyerek köye vardığı ve  Emniyetteki ifadesinin ardından evine döndüğü öğrenildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyü Hisarkapı mevkiinde dün yol kesen PKK'liler, Ayvalık köyüne giden ve plakası öğrenilemeyen bir araçta bulunan Fikret Adıyaman ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve korucu olan Naci Adıyaman’ı araçtan indirerek aracı ateşe vermiş, daha sonra Naci Adıyaman'ın cesedi, olayın gerçekleştirildiği yere yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunmuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.