PKK'nin kaçırdığı gazeteciden haber alınamıyor

PKK'nin kaçırdığı gazeteciden haber alınamıyor

Akraba ziyaretinde bulunmak için gittiği köyünden silahlı PKK'liler tarafından kaçırılan İLKHA muhabiri gazeteci Ali Adiyaman'dan hala haber yok.

DİYARBAKIR - Akraba ziyaretinde bulunmak için gittiği Silvan ilçesine bağlı kendi köyü olan Dağcılar (Gundé Şao) köyü Erkenciler mezrasında evinde oturduğu sırada silahlı PKK'liler tarafından kaçırılan İlke Haber Ajansı muhabiri gazeteci Ali Adiyaman'dan aradan geçen 4 güne rağmen hala haber yok.

İlke Haber Ajansı'nda çalışan gazeteci olduğu öğrenildikten sonra PKK'liler tarafından gazeteci ekipmanları ve aracıyla kaçırılan Adiyaman'ın kurtarılmasına yönelik Jandarma tarafından bir çalışma yapılmazken, ailesi ve sevenlerinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Basın camiası ve duyarlı STK'lar, farklı platformlarda yaptıkları açıklamalarda Ali Adiyaman'ın serbest bırakılmasını isterken, yetkililerin konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Ali Adiyaman 27 Ağustos Çarşamba günü anne ve babasıyla beraber gittiği Dağcılar (Gundé Şao) köyü Erkenciler mezrasında kendilerine ait evde otururken silahlı PKK'liler tarafından kaçırılmıştı.  (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.