Polis Başmüfettişi FETÖ ve eser kaçakçılığından gözaltına alındı

Polis Başmüfettişi FETÖ ve eser kaçakçılığından gözaltına alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığında görevli başmüfettiş ve Isparta eski İl Emniyet Müdürü, Gaziantep'te FETÖ’ye ait doküman ve tarihi eserlerle yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığında görevli başmüfettiş ve Isparta’nın eski İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Gaziantep'te FETÖ’ye ait doküman ve tarihi eserlerle yakalanıp gözaltına alındı.

Gaziantep’te tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda evde arama yapan polis FETÖ'ye ait çeşitli doküman ve tarihi eserler ele geçirdi.

Doküman ve tarihi eserlere el konulurken, ev sahibi Halil Altan (48), gözaltına alındı. Gözaltına alınan Altan’ın yapılan kimlik sorgulamasında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nda başmüfettiş olduğu belirlendi.

Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu'nda Müdür Yardımcısı iken 20 Ocak 2015'te Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Isparta'ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve 20 Ekim 2016'da atandığı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nda halen başmüfettiş olarak görev yapan Altan’ın emniyetteki sorgusu devam ediyor.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.