Polisin anlaşılmaz! tavrı

Polisin anlaşılmaz! tavrı

PKK/BDP ağzıyla konuşarak Dicle Üniversitesinde yaşanan olayları görüntülemek isteyen muhabirimize engel olmaya çalışan Polis, BDP`nin avukatlığına soyundu.

DİYARBAKIR - Dünden bu yana, Diyarbakır Dicle Üniversitesinde PKK/BDP’lilerin, Bilge Gençlik Kulübünün düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine karşı gösterdiği tahammülsüzlük ve saldırılar bu gün polisin desteği altında devam ediyor. 

PKK/BDP’li grupların saldırılarına karşı sessiz kalan polisin tavrından cesaret alan PKK/BDP’li gruplar, polisle beraber İlke Haber Ajansı muhabirine saldırarak darp etmeye çalıştılar. 

“Niye çekim yapmamı engelliyorsunuz kardeşim” diyen muhabirimize “Biz kardeş değiliz” diyerek dövmeye çalışan polisin tavrından üniversitede yaşananların arka planında kirli oyunların olduğunu ve polisin basına karşı çifte standardı ve önyargılı tavrını ortaya koydu. 

Onlarca basın mensubu arasında sadece İLKHA muhabirini engelleyen, gözaltına almakla tehdit eden ve ellerindeki kamerayla muhabirimizi görüntülemeye çalışan polisin, karşılıklı konuşmada muhabirimizi provokatör, yandaş medya gibi söylemler sarf ederek BDP/PKK’li saldırganların ağzıyla konuşması ise Polis-BDP birlikteliğinin öne çıkan işaretleri oldu. (İLKHA)





 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler