Pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti

Pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti

​Gaziantep’te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan bir kişi ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, İslahiye çevreyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İslahiye’de bir lojistik firmasında TIR şoförü olarak çalışan Levent Karaca (26), çevreyolu hastane kavşağında karşılaştığı kişilerle henüz tam bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine gruptan ismi öğrenilemeyen bir kişi pompalı tüfekle Karaca’ya art arda ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalar sonucu ağır yaralanan Karaca, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Karaca, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karaca'nın cenazesi İslahiye Devlet Hastanesi morguna, daha sonra ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayın ardından inceleme başlatan polis olayla bağlantılı olduğu belirlenen ve isimleri öğrenilemeyen 2 erkek ile 2 kadını gözaltına aldı.  

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.