Prim ödeme süresi uzatıldı

Prim ödeme süresi uzatıldı

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ümit Unat, bankalarda yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 7 Mart’ta kadar uzatıldığını açıkladı.

Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ümit Unat, Sosyal Güvenlik Kurumu'nca (SGK) prim ödeme yükümlülerinin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 28 Şubat Salı günü olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin 7 Mart Salı gün sonuna kadar uzatıldığını belirtti.

Prim ödeme süresi uzatılmasına ilişkin Unat yaptığı açıklamada, “28 Şubat Salı günü, Kurumumuzla prim tahsilat anlaşması olan bankaların Kurumumuz tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşanmış ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluşmuştur. Prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek amacıyla son ödeme günü 28.02.2017 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 07.03.2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.