Projelerimiz halkı ötekileştiren değil birleştirme, kucaklama üzerinedir

Projelerimiz halkı ötekileştiren değil birleştirme, kucaklama üzerinedir

HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Sivi, “Bizim projelerimiz tamamen halkın fıtratına uygun, insanı ötekileştiren, dışlayan değil, bilakis birleştiren ve kucaklayan bir temel üzere kuruludur.” dedi.

HÜDA PAR 27’nci dönem Van milletvekillerinden Faruk Tasan, Selim Sivi ve Muzaffer Balıkçı, merkeze bağlı mahalleleri ziyaret ederek destek talebinde bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında Van merkez ve Gürpınar ilçelerine bağlı bazı mahallelere ziyarete giden HÜDA PAR Van milletvekili adayları, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler.

Yaklaşan seçimlerden dolayı destek talebinde bulunan Milletvekili Adayı Selim Sivi, ziyarette HÜDA PAR’ın amaç ve gayelerini anlattı.

Toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştıklarını belirten Sivi, “Amaçlarımızı ver projelerimizi halkımıza anlatmaya devam ediyoruz. Amacımız, toplumun her ferdine davamızı ve gayelerimizi ulaştırmaktır. Zaten bizim projelerimiz tamamen halkın fıtratına uygun, insanı ötekileştiren, dışlayan, iten değil, bilakis birleştiren ve kucaklayan bir temel üzere kuruludur.” dedi.

“Halkımız için yapacak hizmetlerimiz var”

Gürpınar ilçesine bağlı bazı mahallerde halkla buluşan Milletvekili Adayı Muzaffer Balıkçı, toplumun HÜDA PAR’ı tanıdıkça desteklediğini belirtti.

Balıkçı, “Biz HÜDA PAR’ı anlattıkça halk seviyor. Çünkü HÜDA PAR yerli ve bu halktan oluşan bir partidir. Halkımız için yapacak hizmetlerimiz var. Bölgemizin kalkınması için halkımıza hizmet etmeye adayız. Toplumun sosyal ve kültürel yapısıyla tamamen zıt olanların halkımıza verecekleri hiçbir hizmet olamaz. İşte HÜDA PAR’ın diğer partilerden farkı budur.” diye konuştu.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.