Rabbimin bize verdiği bu güzel emanetlere hep beraber sahip çıkacağız

Rabbimin bize verdiği bu güzel emanetlere hep beraber sahip çıkacağız

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Down Sendromlu öğrencileri ve ailelerini makamında kabul etti. Sarı, "Rabbimin bize verdiği bu güzel emanetlere hep beraber sahip çıkacağız" dedi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeni ile Down Sendromlu öğrenciler ile ailelerini makamında kabul etti.

Down Sendromlu öğrencilerin aileleri ile bir süre sohbet eden Sarı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü münasebeti ile öğrencileri ve ailelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Down Sendromlu çocukların, anne ve babalarına Allah’tan bir hediye olduğunu söyleyen Sarı, şunları söyledi:

“Rabbimin bize verdiği bu güzel emanetlere hep beraber sahip çıkacağız. Mardin İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Rehberlik Araştırma Merkezlerimizde ve Özel Eğitim Kurumlarımızda çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin de desteği ile toplumda melek yavrularımıza yönelik oluşan önyargıyı kıracağız inşallah. Bu güzel günün çocuklarımıza ve sizler için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Özel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Abdurrahman Ceylan’ın da hazır bulunduğu görüşmede öğrenci ve ailelerine çeşitli hediyeler verildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.