Rehber TV frekans değişikliğine gidiyor

Rehber TV frekans değişikliğine gidiyor

Uydu üzerinden 3 kıtada yayın yapan Rehber TV, 10 Şubat itibariyle frekans değişikliğine gidiyor.

2011 yılında kurulan ve TÜRKSAT üzerinden 3 kıtada yayın yapan Rehber TV, 10 Şubat itibariyle frekans değişikliğine gidecek.

Rehber TV Program Koordinatörü Özkan Yaman, bazı yerlerde yayınların net aktarılmadığı şikâyeti üzerine böyle bir uygulamaya gittiklerini belirtti.

Yaman, “Rehber TV’nin bazı yerlerde yayının net alınmadığının çok şikâyeti geliyordu. Bu şikâyetler teknik olarak giderilemediği için böyle bir yola başvuruldu. Bu tür değişikler birçok kanalın maruz kaldığı değişikliklerdir. Yayınımız düzenli bir şekilde devam edecektir. 10 Şubat tarihinden itibaren frekans değişikliğine gideceğiz. Seyircilerimiz uydu cihazından tarama yaparak kanalımızı bulabilirler ya da manüel olarak ta frekans bilgilerimizi girerek yayınımızı izleyebilirler. Frekans bilgilerimiz şu an yayında verilmektedir. Yeni frekans bilgilerimiz ise şöyle: frekans: 11946 polarizasyon: Vertical Dikey, Sembol: 30000’dir.” diye belirtti.

Rehber TV’nin toplumun manevi ihtiyacını karşıladığını ifade eden Yaman, şöyle devam etti: “Rehber TV toplumdaki manevi ihtiyacı karşılamak için yayın hayatına devam ediyor. İzleyicilerimizden Rehber TV’yi takip etmelerini tavsiye ediyoruz. Burada gaye reyting değildir. Halkın Rehber TV’den istifade edeceklerini düşünüyorum. İzleyicilerimizin desteği ile daha güzel yayınlar yapacağız inşallah.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler