Rektör atamaları Resmi Gazete'de

Rektör atamaları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığının 6 üniversiteye yaptığı rektör ataması Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 6 üniversitenin rektörlüğüne atama yapması Resmi Gazete'de yer aldı.

Rektör atamalarının yanı sıra Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Konseyi üyelikleri ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet üyelikleri ile YÖK Üyeliğine de atamalar geçekleştirildi.

Resmi Gazete'de yer bulan söz konusu karara göre, Nihat Hatipoğlu, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Handan İnci Elçi, Beykent Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ali Murat Ferman, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, MEF Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Muhammed Şahin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine Prof. Dr. Mehmet İsmail Safa Kapıcıoğlu atandı.

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Konseyi üyeliklerine Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç, Naci Ağbal, Prof. Dr. İsmail Demir, Doç. Dr. İbrahim Kalın, Prof. Dr. Mehmet Özkan ve Dr. Yener Mehmet Sonuşen, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliklerine ise Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Tuna ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Murat'ın ataması yapıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler