Rus Pazarı Sokağı yeni çehresi ile vatandaşların hizmetinde

Rus Pazarı Sokağı yeni çehresi ile vatandaşların hizmetinde

İpekyolu Belediyesi kapsamında hayata geçirilen projelerden biri olan ‘Rus Pazarı Sokağı’ yeni çehresiyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Van İpekyolu Belediyesi tarafından yenilenen ve şehrin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan ve Rus Pazarı Sokağı olarak tanınan Vali Mithat Bey Mahallesi Leventoğlu Sokak, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından artık yeni çehresiyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan ‘Butik Sokaklar’ kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında, ilk olarak tüm eskimiş malzemeler ve zemin komple söküldü. 146 metre uzunluğunda ve ortalama 13 metre genişliğindeki sokakta, tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanmış altyapı çalışmalarının ardından zemin iyileştirmesi, onun ardından da begonit taşlarla kaldırımlar yapıldı. Aydınlatma, estetik detaylar ve peyzaj çalışmaları sonrasında da proje tamamlanarak hizmete sunuldu.

Projenin hayata geçirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Rus Pazarı Sokak esnafı ve vatandaşlar, İpekyolu Belediyesi’ne ve emeği geçen çalışanlara teşekkür ederek yıllardır ihmal edilen sokağın yeni görünümü ve konforu ile  yerli ve yabancı turistlerin rahatlıkla zaman geçirebilecekleri işlek noktalardan olacağını ifade ettiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler