"Rüşvet alan da veren de cehennemdedir"

"Rüşvet alan da veren de cehennemdedir"

MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Kocamaz, mazbatayı aldığı ilk gün, belediyenin giriş kapısına, Peygamber Efendimizin "Rüşvet Alan da, Veren de Cehennemdedir" hadisinin yazılı olduğu tabelayı astı.

MERSİN- Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Kocamaz, mazbatayı aldığı ilk gün, belediyenin giriş kapısına,  Peygamber Efendimizin “Rüşvet Alan da, Veren de Cehennemdedir” hadisinin yazılı olduğu tabelayı istedi.

 

Yüzde 32’lik oy oranı ile 324 bin 127 adet oy olarak Büyükşehir Belediyesini Macit Özcan’dan devir alan MHP’li  Kocamaz, göreve başladığı ilk gün Büyükşehir Belediyesinin giriş kapısına Peygamber Efendimizin  “Rüşvet Alan da, Veren de Cehennemdedir”  yazılı olduğu tabelayı astı. Kocamaz, hadisin altına da kendisine ait olan “Rüşvet Bu Kapıdan İçeri Giremez” sözünü astı.

 

Belediyenin bulunduğu Atatürk Caddesi’nden geçen vatandaşlar meraklı gözler ile giriş kapısına yazılı olan Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerif-i ve Kocamaz’a ait olan sözü okuyorlar. İlk defa böyle bir durum ile karşılaşan vatandaşlar gördüklerini fotoğrafını cep telefonları ile çekmeyi ihmal etmiyorlar.

 

Kocamaz’ın uygulaması, seçim propagandası döneminde HÜDA PAR tarafından  sık sık dile getirilmişti. HÜDA PAR’lılar kazanacakları belediyenin kapısına “Rüşvet alan da veren de melundur.” Hadisinin yazılı olacağı tabelaları asacaklarını ifade etmişlerdi.

(Osman Öksüz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.