Saadet Partisi HÜDA PAR'ı ziyaret etti

Saadet Partisi HÜDA PAR'ı ziyaret etti

Saadet Partisi Bursa İl yönetimi, HDP/PKK çetelerince teşkilatlarına yönelik yapılan saldırılardan dolayı HÜDA PAR Bursa il başkanlığını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

BURSA – PKK/HDP güruhunun Kobani olaylarını bahane ederek İslami kurumlara ve mütedeyyin kişilere saldırmasının ardından, halkın HÜDA PAR’a olan desteği artıyor. Yurdun her tarafından geçmiş olsun dilek ve ziyaretleri kabul eden HÜDA PAR teşkilatlarına,   halkın yanı sıra, STK’lar ve çeşitli  kurumların  ziyaretleri   devam  ediyor.

 

Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Bilal Yüce ve beraberindeki heyet,, HDP/PKK çetelerince teşkilatlarına yönelik yapılan saldırılardan  dolayı  HÜDA PAR Bursa il başkanlığını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Bilal Yüce, yaşanan olayların kendilerini çok üzdüğünü belirterek, yıllardır böylesi durumların yaşanmadığını,  HÜDA PAR’ın acısını paylaşmak için geldiklerini dile getirdi.

 


Müslümanların saldırgan tarafa karşı her an hazırlıklı olması gerektiğini vurgulayan Yüce, “Ben müslümanım diyen insanların hazırlıklı olması lazım. Sokağa çıktığımızda da başımızın ezilmemesi lazım.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek ise, yapılan saldırının sadece HÜDA PAR’a veya diğer kurumlara değil, İslam dinine yapılmış bir saldırı olarak görülmesi gerektiğini kaydetti.

 

Saldırıların İslam’a ve İslam’ın  kutsal değerlerine yapıldığını ifade eden Şimşek, “Çünkü Kur’an-ı Kerim’i yakmışlar, Kur’an sadece HÜDA PAR veya sadece Saadet Partisi’nin Kur’an’ı değil ki, bütün ümmetin Kur’an’ıdır.”dedi.

 


Yaşanan acı olayları anlatan Şimşek, “Orada şehit edilen kardeşlerimiz bıçaklanıp 3. kattan aşağı atıldıktan sonra üstünden arabayla geçiliyor ve başları taşlarla eziliyor. Oda yetmezmiş gibi bedenleri üzerine benzip dökerek molotofla yakmaya çalışan kişilerin bu vahşeti sadece şehit edilen kardeşlerimizin İslami kimliklerinden dolayıdır.” ifadelerini kullandı.

 


Karşılıklı konuşmalar, dilek ve temennilerin ardından yapılan ikramlardan sonra SP’li heyet vedalaşarak HÜDA PAR il binasından ayrıldı. (Zeki Aras –İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.