Saadet Partisinden HÜDA PAR'a Ziyaret

Saadet Partisinden HÜDA PAR'a Ziyaret

Hür Dava Partisi Adana İl Başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Adana il yönetimi, olayın vahametinin farkında olduklarını ve bu süreçte Müslümanların birbirleri ile dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini vurguladı.

ADANA – DAIŞ’in Kobani’ye girmesini bahane eden PKK/HDP’li çetelerin, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ve Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklere yönelik saldırılarına İslami STK’lar, cemaatler ve siyasi partilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok ve beraberindeki il teşkilatı yetkilileri, PKK/HDP’lilerce teşkilatlarına yönelik yapılan saldırılardan dolayı HÜDA PAR İl Başkanı Veysel Yavuz’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gözütok, olayın vahametinin farkında olduklarını ve Müslümanların birbirleri ile dayanışma içerisinde olmaları gerektiğini, aksi takdirde hedefin tüm Müslümanlar olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Yavuz, PKK/HDP saldırılarının sadece HÜDA PAR’a yönelik olmadığını, burada hedefin İslam olduğunu belirtti. Olaylar hakkında Saadet Partisi heyetine bilgi veren Yavuz, “Bu saldırılarda asıl hedef İslam ve Müslümanlardır. Saldırganlar, İslam’a karşı olan saldırganlıklarına karşı HÜDA PAR ve Mustazaflar Camiasını en büyük hedef olarak görmektedirler. Bu olaylardan gereken dersin çıkartılmaması ve İslami camiaların olaylara gereken tepkiyi göstermemesi durumunda içinden çıkılamaz durumlar söz konusu olabilir.”dedi.

Yaklaşık bir saat süren ve karşılıklı diyalog içerisinde geçen görüşmenin ardından SP’li heyet, il başkanlığından ayrıldı. (İLKHA)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.