Saadet Partisinden İLKHA’ya ziyaret

Saadet Partisinden İLKHA’ya ziyaret

​Diyarbakır’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat ve beraberindeki heyet, İLKHA’yı ziyaret etti.

Diyarbakır’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bayat ve beraberindeki heyet, İLKHA’yı ziyaret ederek partilerinin yapacağı basın açıklamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bayat ile beraberindeki heyeti, İLKHA Haber Müdürü Fikret Özkan ve Diyarbakır Bölge Müdürü Osman İçli tarafından karşılandı.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Bayat, “Saadet Partimiz Genel Merkezi olarak genel başkanımızla beraber genel idare kurulu üyelerimiz yüksek disiplin kurulu üyelerimiz 2 günlük bir program için Diyarbakır’da bulunuyorlar. Bu programlardan bir tanesi ilk gün olarak Diyarbakır’a gelen 150’ye yakın genel merkez ekibimizin Diyarbakır il merkezinde ve ilçelerinde ziyaretleri bugün yapılacak ve bu ziyaretlerde genel başkanımızın yarın yapacak olan basın toplantısı ile ilgili bilgiler veriyoruz. Aynı zamanda genel merkezimizin Türkiye ve dünya çapındaki çalışmalardan bilgiler veriyoruz. Aynı zamanda bu ziyaretlerimizde de bölgemizin halkıyla, medyasıyla, gazetecileriyle, kanaat önderleriyle, toplumun nabzını tutan insanlarıyla ve halk ile temaslarda bulunarak bölgemizle ilgili bilgiler almaya bu konuda özel çalışmalar yapmaya gayet ediyoruz. Ve buralardan aldığımız bilgilerle de genel merkezimize raporlar sunacağız.” dedi.

Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İLKHA Haber Müdürü Özkan, “Elbette ki Diyarbakır’a gelip de buraya teşrif etmiş olmanız bizim için ehemmiyet arz ediyor. Buraların gelip görülmesi, tanınmas,ı gidip gelip en azından insanlarla birlikte neler yapabiliriz ya da yaşanan sıkıntıları yerinde görüp bunlara şahit olunması önemli bir husustur. Ayrıca sıcak bir gündem içerisinde bu ziyareti yapıyorsunuz. Malumunuz Kudüs olayı hepimizin acısı. Böyle bir dönem içerisinde özellikle Saadet Partisi'nin hassasiyetini de biliyoruz. Bu yönde göstermiş olduğunuz olumlu tepkilerden dolayı bu vesileyle size teşekkür ediyoruz. Biz de medya olarak, medyanın en azından sesinin daha gür çıkması için bu yönüyle sizden gelen mesajları halkımıza iletmeye, insanlarımıza ulaştırıp en güzel şekilde bilinmesini sağlama adına elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.