Sağlık alanındaki birçok sıkıntı giderilecek

Sağlık alanındaki birçok sıkıntı giderilecek

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman’da devam eden sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte sağlık alanında birçok sıkıntının giderileceğini söyledi.

Batman Valisi Hulusi Şahin, kurumlar tarafından yürütülen çalışmaları yerinden incelemek, ilin sorun ve beklentilerine çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing aldı.

Vali Şahin, İl Sağlık Müdürlüğünü, İl Emniyet Müdürlüğünü, İl Jandarma Komutanlığını ve İl Özel İdaresini ziyaret ederek, kurum yöneticileri ile bir araya geldi.

İlk olarak İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şahin, İl Sağlık Müdürü Osman Sünger ve birim müdürlerinden ilde sağlık hizmetlerinin durumu, tamamlanan ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve hasta memnuniyetini esas alan çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda yetkililere talimat veren Şahin, ilde devam eden sağlık yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte sağlık alanında birçok sıkıntının giderileceğini ifade etti.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Şahin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya gelerek, yetkililerden yürütülün emniyet ve asayiş hizmetlerine ilişkin brifing aldı.

İlde güven ve huzuru sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceğini belirtin Şahin, kamu hizmetlerinde olduğu gibi emniyet ve asayiş hizmetlerinin de vatandaş odaklı çalışmaların gerçekleşmesini istedi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştiren Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve askeri personel tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Komutanlık binasına geçerek şeref defterini imzalayan Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar ve birim yöneticileriyle bir süre sohbet ederek, il jandarma bölgesi sorumluluk alanındaki genel asayiş olayları ile ilgili bilgi aldı.

Akşam saatlerinde İl Özel İdaresine geçen Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve birim müdürleriyle bir araya gelerek, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen iş ve işlemler, köylerde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarının genel durumu hakkında bilgi aldı.

Şahin, ilin en ücra köşesine hizmet götürmek için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretler sırasında yetkililerden yürütülen proje, yatırım ve çalışmaların titizlikle takip edilmesini isteyen Şahin, takip ve denetimlerin sıklıkla yapılması konusunda yetkililere talimat verdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.