Sağlık Bakanı bisiklete bindi

Sağlık Bakanı bisiklete bindi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İznik'te bisiklete binip, vatandaş ve esnafla birlikte kıraathane de çay içip ekmek yedi.

Bursa’nın İznik ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Sivil Toplum örgütleri Tarihi Yenişehir kapıda karşıladı.

Müezzinoğlu, Yenişehir kapıdan yürüyerek şehir merkezine gelirken Bisikletli Zabıta ekiplerinden bir süreliğine bisikletleri alıp, başkan sargın ile birlikte bisikletle ilerledi. Atatürk Caddesinde bulunan kıraathaneye girerek vatandaş ve esnaf'la selamlaşan bakan Müezzinoğlu, esnaf'ın uzattığı ekmeği çay ile birlikte yudumladı. Vatandaşlarla bir süre muhabbet edip, sorunlarını dinledi.

Kıraathaneden ayrılan bakan Müezzinoğlu'nu İznik Belediyesi Çay bahçesine kadar heyetle birlikte sağanak yağışa rağmen yürüyerek gitti. Burada bekleyen vatandaşları selamlayan bakanı ünlü yağlı güreş baş cazgırı Pele lakaplı Mehmet Tura, maniler ile karşıladı. 

Belediye Çay Bahçesinde Sivil Toplum Örgütleri ve Vatandaşlara hitap eden, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ardından İznik Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip acil şifalar diledi. Hastane de çocuklarla da ilgilenen bakan Müezzinoğlu onlara oyuncak araba hediye etti. Hastane ziyareti sonrası ise Yeni yapılan İznik Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetklilerden bilgi aldı.

Yeni Hastane İncelemeleri çıkışında bir açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu "

Hastane hizmetlerini yerinde gördüğünü ve mevcut hastaneyi ziyaret ettiğini ifade eden Müezzinoğlu, "Şimdi inşaatı tamamlanmak üzere olan bir ayın içinde de açmayı planladığımız İznik devlet hastanemiz 60 yataklı olarak planlanmış ama 120 yatak kapasitesi yoğun bakımları, diyaliz merkezi ve 18 bin metrekare kapalı alanı ile sizlerin hizmetine hazırlıyoruz. İşte İznik Gölü manzarası olan, güzel bir şifa merkezi olacak. İnşallah bir ay içinde açıp, hayırlı uğurlu olsun diyerek İzniklilerin hizmetine sunacağız." dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Günün Anısına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Çini Vazo hediye etti.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.