Sağlık eğitimi alan öğrencilere ambulans hibe edildi

Sağlık eğitimi alan öğrencilere ambulans hibe edildi

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü, Artuklu Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için bir ambulans hibe etti.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü ve Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'nün eğitimdeki işbirliğinin örnek bir çalışma olduğuna dikkat çeken Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, öğrencilerin daha donanımlı ve nitelikli yetişebilmeleri açısından eldeki imkânların kullanılması, kurumlar arası işbirliğinin sağlanmasının büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

Yavuz, “İşbirliklerinin daha etkin çalışabilmesini sağlayacak girişimler, toplumsal sorunların çözümü ve öğrencilerimizin eğitimi için önemli bir reçetedir. Artuklu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’ ya ve üniversitedeki değerli hocalarımız ile yöneticilerimize bize verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ederim. Önemli olan kurumlar arasındaki bu işbirliğini güzel bir şekilde sürdürerek sonucunda da hizmetleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yansıtmaktır. Öğrencilerin pratiklerini arttırma bakımından ambulans kullanılacaktır. Sadece bir ambulans vermekle yetinmeyip Eğitime her zaman için desteklerimiz sürecek. Bu ambulansın Üniversitemizin eğitimine katkı sunması bizleri mutlu edecektir. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça ise “Yüksekokulumuzdaki mevcut programlarda yetişecek olan öğrencilerimizin daha nitelikli eğitim almalarını sağlamak için sağlık müdürümüzden bir uygulama ambulansı talep ettik. Bu talebimizi olumlu karşılayan sağlık müdürümüze teşekkür ederiz. Bu sayede öğrencilerimiz uygulamalar noktasında daha pratik bilgiler elde edecektir.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler