Şahin'e Ahilik ziyareti

Şahin'e Ahilik ziyareti

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ‘Ahilik Haftası’ kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

‘Ahilik Haftası’ kutlamaları kapsamında Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve yönetim kurulu üyelerini, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Ziyaret heyetini makamında karşılayan  yapan Şahin, ‘Ahilik Haftası'nı kutlayarak, Ahiliğin anlamının halk arasında pek bilinmediğini ve unutulmaya başlandığını söyledi.

Ahiliğin bütün değerlerin toplamı olduğunu anlatan Şahin, “Bu değerleri, özümsememiz, yaşamamız ve yaşatmamız lazım. Torunlarımıza ve çocuklarımıza bu değerleri anlatmamız için bunun hikayesini yazmamız, bunun görselini çalışmamız ve fark yaratmamız gerekiyor.”dedi.

Küsbeoğlu da, Şahin'e esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür ederek,  günün anısına Şahin'in resminin işlendiği bir halı hediye etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.