Şahinbey Belediyesi 150 bin öğrenciye spor ayakkabısı hediye edecek

Şahinbey Belediyesi 150 bin öğrenciye spor ayakkabısı hediye edecek

Gaziantep'te 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle karne alan öğrencilere, karne hediyesi olarak spor ayakkabı hediye ediliyor.

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle her yıl olduğu gibi bu yılda karne alan yaklaşık 150 bin öğrenciye karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriliyor.

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sonunda karne alan 150 bin öğrenciye spor ayakkabı hediye edildi.

Şahinbey Belediyesi bu yıl da öğrencileri ödüllendirip karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriyor. 3 yıldır "Karne Hediyesi Spor Ayakkabınız Bizden" sloganıyla öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediyesi bu yıl ki dağıtımıyla birlikte öğrencilere toplamda 399 bin 307 adet spor ayakkabısı hediye etmiş olacak.

Öğrencilere karne hediyesi olarak hediye ettikleri spor ayakkabı dağıtımı ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak okulların kapanması ile birlikte ilçedeki bütün öğrencilere spor ayakkabısı hediye etme geleneğini bu yıl da sürdürdüklerini söyledi.

Bu yıl yaklaşık 150 bin öğrenciye spor ayakkabısı dağıtacaklarını belirten Tahmazoğlu, daha önceki iki yıl boyunca öğrencilere toplam 251 bin 307 adet spor ayakkabısı hediye ettiklerini anımsattı.

Öğrencilerin yaz tatilinde kitap okuma ve spor yapmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Tahmazoğlu, "Öncelikle öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin tatil döneminde kitap okuyarak ve spor yaparak geçirmelerini öneriyoruz. Bunun içinde 3 yıldan bu yana karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Bu yıl da ilkokuldan ortaokula geçen, ortaokul ve lise öğrencilerimize 148 bin adet spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Ayrıca ilkokul ve anasınıfında okuyan 94 bin öğrencimize de karne hediyesi olarak kitap seti hediye ediyoruz. Öğrencilerimizin başarılarını her zaman destekleyerek onların yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

 19 ayrı noktada dağıtım yapılacak

Öte yandan, Şahinbey Belediyesi öğrencilere ve velilere büyük kolaylık sağlayarak spor ayakkabısı dağıtımını 19 ayrı noktada gerçekleştirecek.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nin yanı sıra Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Kurban Baba Gençlik Merkezi, Karataş Kültür Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi, Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi, Beydili Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Selahaddin Eyyubi Sosyal Tesisi, Boyacı Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Dumlu Pınar Sosyal Tesisi, Yunus Emre Sosyal Tesisi, Bozoklar Sosyal Tesisi, Mehmet Akif Sosyal Tesisi, Şehit Polis Taner Cinpolat Sosyal Tesisi, Aydınbaba Sosyal Tesisi ve Burç Sosyal Tesisi’nde dağıtımlarını gerçekleştirecek.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler