Said Şahin Adaklı ve Yedisu ilçelerini ziyaret etti-foto

Said Şahin Adaklı ve Yedisu ilçelerini ziyaret etti-foto

HÜDA PAR'ın desteklediği bağımsız milletvekili adayı Sait Şahin, Bingöl’ün Adaklı ve Yedisu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Şahin, Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki partililerle birlikte Adaklı ve Yedisu ilçelerindeki esnafları ziyaret etti.

Adaklı ve Yedisu ilçelerinde halkla bir araya gelen bağımsız aday Sait Şahin,  7 Haziran seçiminin özelde Bingöl’e genelde ise ülkeye, İslam’a ve Müslümanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu seçimin halkın seçimi olduğunu söyleyen Şahin, “Bingöllüler bu seçimde 3 vekil seçip kendileri adına Meclise gönderecekler. Bu vekiller hem maddi ve hem de manevi vekâleti üstlenecekler. Türkiye bu vekil üzerinden Bingöl'ü değerlendirecek. Yani mecliste olan 3 vekilin şahsından Bingöl'ü değerlendirecek. Bingöl, kendisini temsil edecek olan bu 3 vekile her konuda vekâletini verecektir” ifadelerini kullandı. 

Eski milletvekillerinin Bingöl’e hizmet yapmadıklarını ve kendi adamlarını işe yerleştirmekle meşgul olduklarının altını çizen Şahin, bundan önce 3 vekil ve içinde bakan olmak üzere bulunan tüm vekillerin nüfuzlarını kendi çıkarları için kullandıklarının göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Bingöl'ün, çevre illere nazaran hizmet görmede çok geri kaldığını belirten Şahin,  Kalkınma Bakanı çıkarmış olan bir il olarak Bingöl’ün kalkınmada 76’ıncı sırada olmasının kabul edilebilir olmadığını söyledi.

Bingöl adına Mecliste söyleyecek sözlerinin olduğunu vurgulayan Şahin, “Siyaseti kendimize meslek değil, halka hizmetkâr kılacağız. Ülkenin idaresinde söz sahibi olmak istiyoruz. Kuzey ilçelerimiz çok ihmal edilmiş. Kuzey, güney, doğu ve batı ayrımı yapmadan her ilçemize eşit mesafede olacağız. Bizler bir ilin ya da ilçenin adayı değiliz. İlçelerimizi gezdik. İlçelerimizin sıkıntılarını yerinde tespit ettik. Bizler mecliste olduğumuzda ilimizle ilgili bütün sıkıntıları meclise taşıyacak ve çözüm yollarını hep birlikte sunacağız. Bunun için söz mecliste güçlüdür.  Bingöl adına mecliste söyleyecek sözümüz var.” şeklinde konuştu. (İLKHA)
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.