Samsun Canik'te sanayi sitesinde patlama: 15 yaralı

Samsun Canik'te sanayi sitesinde patlama: 15 yaralı

Samsun'un Canik ilçesinde Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerinde yaşanan patlamada 15 kişinin yaralandığı belirtildi.

Samsun'un Canik ilçesindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nde, bulunan bir iş yerinde yaşanan patlamada 15 kişinin yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerinde saat 09:50’de henüz belirlenemeyen bir nedenden patlama yaşandı. Patlamada 15 kişi yaralanırken yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

Yaralılar, hayati tehlikesi bulunmadığı ve tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Öte yandan, patlama sonrası yangın çıktığı, çıkan yangının da olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığı ve tamamen söndürüldüğü belirtildi.

Olay sonrası patlama alanına giderek esnafa geçmiş olsun diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Çok feci bir facianın eşiğinden dönüldü. Can kaybımızın olması en büyük tesellimiz. Yaralılarımız var. Birinin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Yılmaz daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin'den olayla ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.