Samsung XCover 2 (su geçirmez telefon)

Samsung XCover 2 (su geçirmez telefon)

Samsung, IP67 sertifikasına sahip su geçirmeyen yeni akıllı telefonu XCover 2'yi resmen duyurdu. Jelly Baen ile gelecek telefonun özellikleri haberimizde.

Samsung, yeni su geçirmeyen telefonu XCover 2'yi resmen duyurdu. IP67 sertifikasına sahip olan telefon, yapı itibariyle sağlam bir görünüme sahip.

12mm kalınlığında ve 149 gram ağırlığında olan XCover 2'de, 480 x 800 piksel çözünürlüğünde 4 inçlik ekran kullanılıyor. Pek şık gözükmeyen telefon, donanım özellikleriyle de orta sınıf cihazlar arasındaki yerini alıyor.

1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza ve microSD ile genişletebilme imkanı, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve firmanın son geliştirdiği arayüz olan TouchWiz Nature'ı kullanan XCover 2, 1700 mAh'lik bataryadan gücünü alıyor.

Görüntülü görüşme için önde VGA kameraya yer verilen telefonda, 5 Megapiksellik ana kamera kullanılıyor. Bu ana kamera, LED flaş ile destekleniyor. Ayrıca cihaz, 720p video kaydı da yapabiliyor.

Kablosuz bağlantılara baktığımızda Bluetooth 4.0, GLONASS destekli GPS, 3G ve WiFi'nin bulunduğunu görüyoruz.

Şubat ayında piyasaya sunulacak olan telefon, MWC 2013'te görücüye çıkması bekleniyor. Oralardan detaylı incelemeler yakında gelecektir diyebiliriz.

310 Euro ve 415 Dolar gibi yüksek sayılabilecek bir fiyat etiketine sahip olan telefon, bakalım etkileyici bir müşteri potansiyeli bulabilecek mi?

Shiftdelete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.