"Sanayi sicil belgesi alan kuruluşlar yıllık işletme cetvellerini sisteme girmeli"

"Sanayi sicil belgesi alan kuruluşlar yıllık işletme cetvellerini sisteme girmeli"

Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, sanayi sicil belgesi alan kuruluşların, yıllık işletme cetvellerini 30 Nisan'a kadar sisteme girmeleri gerektiğini belirtti.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), düzenlediği seminerle üyelerini izaha davet müessesesi ve e-defter ile e-fatura davaları özelinde vergi uyuşmazlıkları hakkında bilgilendirdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Konya SMMM Başkanı Seyit Faruk Özselek, muhasebe mesleğinin önemine dikkat çekerek, "Meslektaş olarak, mesleğimiz gereği sürekli değişen mevzuatı ve yeni çıkan mevzuatları takip etmek durumundayız. Sürekli değişen mevzuatlarla alakalı mart ve nisan aylarında çok sık bir araya geldik. Düzenlediğimiz seminerlerle üyelerimizin ihtiyaç duydukları konularda eğitimler verdik. Sanayi sicil belgesi alan kuruluşların 30 Nisan tarihine kadar 2017 yılı yıllık işletme cetvellerini sisteme girmeleri gerekiyor. Aksi takdirde idari para cezası ile karşılaşabilecekler." dedi.

Konuşmanın ardından vergi müfettişleri Bayram Gülçiçek ve Burak Demirkan, izaha davet müessesesiyle ilgili konular hakkında bilgi aktardı.

Seminer, eğitmenlere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.