Şanlıurfa Umut Kervanı bu yılki yardımlarına başladı

Şanlıurfa Umut Kervanı bu yılki yardımlarına başladı

Yaptıkları hayır faaliyetleriyle halkın teveccühünü kazanan Şanlıurfa Umut Kervanı, 2018 yılının yardım faaliyetlerine başladı.

Yaptıkları hayır faaliyetleriyle halkın teveccühünü kazanan Şanlıurfa Umut Kervanı, 2018 yılının yardım faaliyetlerine başlayarak, 150 aileye gıda ve et yardımında bulundu.

Şanlıurfa Umut Kervanı yetkililerinden Mahmut Çelik, 2017 yılı yardım faaliyetlerini bitirdiklerini, 2018 yılı yardım faaliyetlerine başladıklarını ve bu kapsamda, 100 aileye gıda, 50 aileye ise et yardımında bulunduklarını ifade etti.

Yaklaşan üç aylar münasebetiyle yardım komisyonunu kurduklarını ifade eden Çelik, "Biz Umut Kervanı olarak Şanlıurfa’da 2017 yılını bitirdik ve 2018 yılına 'bismillah' dedik. Ocak ayında biz 100 aileye gıda yardımı, 50 aileye de kırmızı et dağıttık. Yardım faaliyetlerimiz güzel gidiyor. Bu vesileyle bütün hayır sahiplerini hayra davet ediyoruz. Gelsinler bizimle beraber bu mağdur ve fakir aileleri görsünler. Kendi elleriyle yardım etsinler. Vakitleri de yoksa bizim aracılığımızla bu fakir ailelere yardım edebilirler. Yaklaşan üç aylar münasebetiyle yardım komisyonumuzu kurduk ve bu vesileyle bütün esnafımızı ziyaret edeceğiz. Üç aylar, sevapların katladığın mübarek aylardır. Bizim hedefimiz 500 aileye gıda yardımında bulunmak. Tabi umudumuz daha çok aileye yardım etmek. Halkımız duyarlıdır. Halkımızı bu hayra davet ediyoruz. Bu mübarek aylarda hayır yapmaya davet ediyoruz." dedi.

Yapılan yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür eden Çelik, bütün hayırseverleri, bu hayır yarışında kendileriyle birlikte çalışmaya davet etti.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.