Şanlıurfa Valiliğinden baro başkanı açıklaması

Şanlıurfa Valiliğinden baro başkanı açıklaması

​Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz ile adliye görevlisi polis memurları arasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği, Baro Başkanı Ahmet Tüysüz ile Viranşehir adliyesinde görevli polis memurları arasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Baro Başkanı Ahmet Tüysüz'ün gözaltına alındığı ve kelepçe takıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Viranşehir İlçesi Adliyesinde Şanlıurfa Baro Başkanı ile Adliye binasında görevli polis memurları arasında 22 Eylül 2017 tarihinde yaşanan ve basına yansıyan olayla ilgili olarak, gözaltı yapıldığı ve kelepçe takıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: "Yaşanan tartışma ve sonrasındaki gelişmelerin karşılıklı şikâyete konu edilmesi üzerine olayla ilgili Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılmış olup, ayrıca meydana geldiği ilk andan itibaren yakından takip edilen gelişmelerle ilgili olarak Valiliğimizce başlatılan idari inceleme devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler