Şanlıurfa YAR-DER kurban bedelini açıkladı

Şanlıurfa YAR-DER kurban bedelini açıkladı

Şanlıurfa Yardım Eli Derneği, yaptıkları araştırma neticesinde bu yıl ki kurban bedelini 450 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

ŞANLIURFA- Birçok gönüllü kuruluş, bağışlanan kurbanlarla muhtaçlarının yüzünü güldürmeye çalışıyor. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (Yar-Der) fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmek için başlattığı kurban kampanyasını açıkladı. Şanlıurfa YAR-DER Başkanı Bozkurt, yönetim kurulu olarak yaptıkları araştırma neticesinde bu yılki kurban bedelini 450 TL olarak belirlediğini açıkladı.

 

Konu ile ilgili konuşan Bozkurt, bu bayramın paylaşma bayramı olması temennisinde bulunarak, “Durumu iyi olan hayır sahiplerinin bu kurban bayramında fakirlerin duasını almak, onların sevinçlerine ortak olmak için kurban bağışında bulunmalarını talep ediyoruz. Bu şekilde Kurban bayramını en güzel şekilde değerlendirmiş oluruz. Ve diyoruz ki bu bayram paylaşma bayramı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

Yaptıkları hayırlı işleri kendilerine görev olarak bildiklerini söyleyen Bozkurt, “Kurban bayramı paylaşmak bayramıdır. Bizler bunu kendimize görev olarak bilip bu bilinçte hareket ediyoruz. Bizler insanların mağduriyetlerine şahit oluyoruz. Bizzat gidip onları evlerinde ziyaret ediyoruz. Onların nasıl bir hayat yaşadıklarına görüyoruz. İnanın ki öyle aileler var ki evlerine 3 ayda bir ancak et giriyor. Bu sebeplerden dolayı Allah’ın bizlere gösterdiği böyle güzel günlerde fakirleri sevindirebiliriz.” Şeklinde konuştu.

 

Kurban etinin dağıtımı için üye ve gönüllüleriyle hazır olduklarını belirten Bozkurt, “Tespit ettiğimiz fakir aile sayısı 1300 civarındadır. Yönetim kurulumuz son günlerde yaptıkları araştırma neticesinde bu yıl kurban bedelini 450- 500 TL olarak belirlemiştir. Bağışta bulunmak isteyen hayır sahipleri bizlerie 0(414) 215 37 97 nolu telefonu arayarak ulaşabilirler. “şeklinde konuştu. (Osman Gülebak-Mustafa Bikeç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler