Şanlıurfa'da emekli sağlık memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da emekli sağlık memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

​Şanlıurfa’da damadı ile birlikte yeni taşınacakları eve bakmaya giden emekli sağlık memuru, kullandığı otomobilin hafif ticari araç ile çarpışması sonucu hayatını kaybetti, damadı yaralandı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada otomobildeki sağlık memuru, damadı ve hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

Kaza, Karaköprü Maşuk TOKİ yolu kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Suat Yılmaz idaresindeki 34 GF 5738 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi bilinmeyen 06 BDT 407 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Emekli Sağlık Memuru Suat Yılmaz ile damadı Yavuz Tuncay ve hafif ticari araç sürücüsü yaralandı.

Vatandaşların ihbarı ile kaza yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Suat Yılmaz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yılmaz’ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kazada hayatı kaybeden Elazığ Karakoçan nüfusuna kayıtlı Suat Yılmaz’ın, Gaziantep’te sağlık memuru olarak çalıştığı, emekli olduktan sonra Şanlıurfa’ya taşınacağı öğrenildi. Yıllarca Risale-i Nur hizmetinde bulunan Yılmaz’ın, damadı ile birlikte Şanlıurfa’ya yeni taşınacaklara eve bakmaya giderken trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Yılmaz’ın vefatı Risale-i Nur Camiasında derin üzüntü oluşturdu.

Yılmaz’ın otopsi işlemlerinin ardından memleketi Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.