Şanlıurfa’da Kamaruzzaman için gıyabi cenaze namazı kılındı foto video

Şanlıurfa’da Kamaruzzaman için gıyabi cenaze namazı kılındı foto video

Şanlıurfa’da dün Cuma namazı çıkışı Bangladeş’te şehit edilen Kamaruzzaman için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Şanlıurfa STK’ları tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazında ardı ardına tekbirler getirilip sloganlar atılarak zalimlere lanetler yağdırılırken cenaze namazının ardından Şanlıurfa STK’ları adına bir basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasını Şanlıurfa’da faaliyet gösteren STK’lar adına Ruha Der Başkanı Salih Samsak yaptı.

“Atalarınız  Nemrut, Firavun ve Ebu Cehil’in zelil olduğu gibi, siz de zelil olacaksınız”

Basın açıklamasında Müslümanların öldürülmekle bitirilemeyeceğini söyleyen Samsak, “Âlimleri idam ederek sindiremeyeceksiniz. Geçmişte atalarınız olan Nemrut, Firavun ve Ebu Cehil, nasıl zelil oldularsa, sizler de zelili olacaksınız. Bir asırdan beri başsız ve sahipsiz bırakılan İslam Ümmeti, düşmanları tarafından akla ve hayale gelmeyen türlü tuzaklara düşürülmüş ve düşürülmektedir. Bazen düşman kendi eliyle, bazen uşakları ve yandaşları eliyle, bazen de Müslüman kılıklı cahiller eliyle, Müslümanları yok etmeye çalışmaktadırlar.” dedi. 

“İslam düşmanları kimi örgütlerin  vahşetlerini İslam’ın emriymiş gibi göstererek, İslam’a olan teveccühü kırmaya çalışmaktadır”

Ehl-i küfrün İslam’ı kötü göstermek için İslam âlimlerini idam ettiğini savunan Samsak, “Mali, Orta Afrika, Güney Afrika’da İngiliz, Çeçenistan’da Rusya, Afganistan’da ve Irakta Amerika, Arakan ve Bangladeş’te Hindular, Doğu Türkistan’da Çin, Bosna’da Sırplar, Mısır’da firavun sisi, Suriye’de zalim Beşşar Esad, milyonlarca Müslümanı yok etmiş ve etmeye devam etmektedir. Ehli küfür İslam’ı kötü göstermek için her biri güneş misli olan İslam âlimlerini öldürmekte ve zindanlarda çürümeye terletmektedir. İslam düşmanları cahil ve radikal örgütlerin yaptıkları vahşetleri, İslam’ın emriymiş gibi göstererek dünyanın İslam’a olan teveccühünü kırmaya çalışmaktadırlar.” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Kâfirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır”

Siyonist İsrail ve  en büyük destekçisi Amerika’nın uşağı olan Sisi adındaki münafık, Mısır halkının özgür iradesine ipotek koyarak hiçbir şiddet olayına bulaşamayan Müslüman Kardeşler Hareketini bütün üyelerini zindanlara doldurduğunu belirten Samsak, “Sisi, Hareketin liderlerine haksız ve hukuksuz bir şekilde idam cezası vermiştir. Müslümanlara karşı girişilen bu alçakça saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz. Zalimlere seslenerek diyoruz ki; Siz ve destekçileriniz, hiçbir zaman muvaffak olamayacaksınız, Allah’ın nurunu söndüremeyeceksiniz, Allah’ın vaadi vardır; kâfirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır. ” sözleri ile konuşmasına son verdi.İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler