Şanlıurfa'da PKK ve DEAŞ operasyonu

Şanlıurfa'da PKK ve DEAŞ operasyonu

Şanlıurfa'da PKK ve DEAŞ'a yönelik yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da PKK ve DEAŞ'a yönelik yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan 2 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "PKK- KCK-YPG- PYD silahlı terör örgütünün ülkemizde yapmayı planladığı eylemlerin engellenmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmalarına yönelik çalışma başlatılmıştır. Çalışmalar neticesinde 2014 yılında PKK- KCK terör örgütünün kırsal alanına katılım yaptığı ve faaliyet gösterdiği şeklinde tespit edilen bir şahıs Hilvan ilçemizde yapılan operasyon sonucunda yakalanmış ve adli mercilerce tutuklanmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, "DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda Suriye uyruklu şahıs merkezde yapılan operasyon sonucunda yakalanmış ve mahkemece tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.