Şanlıurfa'da Yeşilay bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi video foto

Şanlıurfa'da Yeşilay bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi video foto

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yürütülen TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim) programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde yürütülen TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim) Programını geniş katılımlı bir toplantı ile paydaşlara ve kamuoyuna tanıttı.

Yoğun ilgi gören toplantıya Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Uzunköy, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Halk Sağlığı İl Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek ile kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş başkanları, formatör öğretmenlerin yanı sıra, muhtarlar, okul aile birlikleri başkanları, aktivistler, basın mensupları, üniversite temsilcileri, müftülük yetkilileri ve adli personel katıldı.

Program Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik’in açış konuşması ile başladı. Yeşilay’ın kuruluşu, amaçları ve günümüz misyonunu özetleyen Çelik, yürütülen çalışmalar kapsamında birçok kamu kuruluşunda komisyonların oluşturulduğunu söyledi.

Daha sonra program Yeşilay Şanlıurfa Şubesi yönetim kurulu üyesi Hasan Atalar tarafından gerçekleştirilen sunumla devam etti.

Yapılan bu programın Türkiye’nin en büyük hedef kitleye sahip proje olma özelliği taşıdığı ifade edilen sunumda bu programın hedefinin, 20 milyon öğrenci ve bu öğrencilere hizmet eden yetişkinler olduğu vurgulandı. Bu amaçla 2015 yılında ilimizde 950 uygulayıcı rehber öğretmen yetiştirildiğini, bu öğretmenlerle halkın tamamına, ailelerin içlerine ulaşılabileceği belirtildi.

Program katılımcıların, program ile ilgili kişisel, kurumsal görüş, öneri, istekleri ve şubenin yemek ikramı ile son buldu.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.