Şanlıurfalılar: HÜDA PAR Kürtlerin gerçek partisidir

Şanlıurfalılar: HÜDA PAR Kürtlerin gerçek partisidir

Şanlıurfalılar, Cumhur İttifakı'na destek veren HÜDA PAR'ın Kürtlerin gerçek partisi olduğuna vurgu yaptı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'taki seçimlerde kendi logolarıyla katılmayacaklarını, AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacaklarını açıklamıştı.

Şanlıurfa halkı, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı ile beraber hareket etmesini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesini isteyen Şanlıurfalılar, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi yönetemeyeceğini söyledi.

"Dava memleket davasıdır"

Kılıçdaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye basmasına tepki göstererek sözlerine başlayan Bekir Ceylan, "Allah'ın İzniyle Tayyip Erdoğan tek başına çıkacak. Bizim davamız para değil, soğan değil; dava bizim için memleket davasıdır. Çok şükür hepimiz Müslümanız. Ayakkabısı ile seccadenin üzerinde fotoğraf çekiliyor... bunu hangi vicdan kabul eder. Milletimiz ayık olsun bu hükümet elimizden giderse Suriye'den beter olacak. Elinizi vicdanınıza koyun bu hükümetin kıymetini bilin." dedi.

"HÜDA PAR sağlam bir partidir"

HÜDA PAR'ın Kürtlerin gerçek partisi olduğunu vurgulayan İsmail Gündoğan, "Oyumuzu Tayyip Erdoğan'a vermeyi düşünüyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'yi yönetemez, açıkları konuşalım. Kılıçdaroğlu yönetemez bu ülkeyi. Avrupa meclisinde adamla dalga geçiyorlar düşünsenize... bir de cumhurbaşkanı olsa yönetebilir mi? Bence yönetemez, benim fikrim budur. HÜDA PAR Kürtlerin gerçek partisidir. HDP Kürtlerin gerçek partisi değildir. Kimse bilmez bunu araştırsınlar. HÜDA PAR Kürtlerin gerçek partisidir, Kürtlerin arkasındadır. Allah var HÜDA PAR sağlam bir partidir. Çalışmalarını bilmiyorum ama dürüst olduklarını biliyorum, en azından HDP'den dürüstler. Açıkça söyleyelim HDP ne yaptı şimdiye kadar?" diye konuştu.

"Kemal Bey'den de bir şey olmaz"

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlık potansiyelinin olduğunu ifade eden İsrafil Yıldırım, "Kemal Bey'e 2 tane koyun versen, gider o 2 koyunu da kaybeder gelir. 20 yıldan beri AK Partinin karşısında o da seçime giriyor ve 20 yıldır kaybediyor. 20 senedir kaybeden bir adamdan ne beklersin? CHP'den belediye başkanı olan yerlere gidelim, mesela İzmir CHP nin elinde... neler yapmış İzmir'de, hiçbir şey yapamamış. Bundan dolayı affedersiniz ama Kemal Bey''den de bir şey olmaz yani." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.