Şanlıurfa’nın hem sanayi hem de ticari olarak sıkıntıları var

Şanlıurfa’nın hem sanayi hem de ticari olarak sıkıntıları var

​HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından oluşan bir heyet, ŞUTSO ve ŞUTB başkanlarına tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın ve partililerden oluşan heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Halil Peltek ve Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Mehmet Kaya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta, ŞUTSO ve ŞUTB seçimleri art arda gerçekleşti. ŞUTSO seçimlerinin ardından, başkanlığa Halil Peltek gelirken, ŞUTB seçimlerinde Mehmet Kaya ise güven tazeledi.

Yalçın ve beraberindeki heyet, yaklaşık 7-8 aydır kayyım heyetiyle yönetilen, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek ve yönetime ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. HÜDA PAR heyeti, Peltek ve yönetime, yeni görevlerinde başarılar dileyerek binadan ayrıldı.

ŞUTSO binasından ayrılan Yalçın ve beraberindeki heyet, ŞUTB binasına giderek başkanlık seçimlerinde güven tazeleyen Mehmet Kaya ve yeni yönetimini tebrik etti.

Mehmet Kaya ve yeni yönetime, ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunarak binadan ayrılan Yalçın, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ŞUTSO ve ŞUTB seçimlerinin güzel bir şekilde geçtiğini söyleyen Yalçın, yeni yönetim ve başkanlara tekrardan ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu.

“ŞUTSO ve ŞUTB’ndan beklentilerimiz var.” diyen Yalçın, "Şanlıurfa’mızın hem sanayicisi hem esnafı ticari olarak ciddi sıkıntıları var. Çevre illere göre geri kaldığımızı düşünüyoruz. İnşallah en kısa sürede Urfa’mız hak ettiği yere ulaşır. Yeni yönetime çok iş düşüyor. Kendilerine şimdiden başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.