Sason'da kadın doğum uzmanı göreve başladı

Sason'da kadın doğum uzmanı göreve başladı

​Batman'ın Sason ilçesinde atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Ezgi Bilicen göreve başladı.

Batman’ın Sason ilçesinde şimdiye kadar kadın hastalıkları ve doğum uzmanı görevlendirmeyle ilçeye gönderildiğinden sıkıntılar yaşanıyordu.

Yaşanan sıkıntılara son verilmesi için Sason Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Ezgi Bilicen atandı.

Bilicen’in Hastaneye gelmesiyle uzman açığını büyük ölçüde kapattıklarını belirten Sason Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor Hakkı Taşkıran, "Özellikle kadın doğum hastalarının gebelik döneminde takip ve kontrollerinin Sason’da yapılması için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanının ilçede olmasının büyük avantajdır. Bilicen ile beraber ilçede görev yapan Uzman Doktor sayışımız 5’e yükseldi." şeklinde konuştu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Ezgi Bilicen ise "Burada olduğum süre boyunca, koşulların elverdiği şekilde, onların bir başka merkeze gitmelerine gerek kalmadan takip ve tedavilerini düzenlemek için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Doktor Ezgi Bilicen kimdir?

İzmir doğumlu olan Bilicen, ilk, orta ve liseyi İzmir’de yükseköğrenimini Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2006 ile 2012 yılları arasında tamamladıktan sonra Niğde Ulukışla ilçe devlet hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Uzmanlık eğitimini 2013-2018 yılları arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı bölümünde tamamlayan Bilicen, ilk görev yeri olarak Sason Devlet Hastanesine atandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler