Savcı Sayan mazbatasını aldı

Savcı Sayan mazbatasını aldı

Ağrı Belediye Başkanlığını kazanan AK Partili Savcı Sayan, İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İl Genel Meclis üyeleri, partililer ve eşi ile birlikte geldiği İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı.

Burada bir açıklama yapan Sayan, çok heyecanlı olduğunu, bu saatten sonra Ağrı’ya hizmet edeceklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hep birlikte Ağrı’yı parlayan bir yıldız yapacaklarını söylediğini belirtti.

Sayan, "Şu anda önemli bir zafer gerçekleşti. Ağrı halkı çok büyük büyük bir iş başardı. Ağrı halkı kaderine sahip çıktı, geleceğine sahip çıktı. Tarih, yazacak çok güzel dersler verdi. Ağrı halkına çok teşekkür ediyorum, mutluyum. Beni sahiplendiler, inşallah Ağrı'yı Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacağız. Bu konuda iddiamız var. Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimiz bize destek veriyor. Bugün de hep aradı Cumhurbaşkanımız, Ağrı için neler yapabileceklerini şimdiden düşünmeye başlamışlar. Bize her alanda yardımcı olacaklarını söylediler. Ağrı ve Şırnak, doğunun makus tarihini değiştirecektir.  Yeni bir sayfa ile karşı karşıyayız. Türkiye'nin birliği beraberliği kardeşliği için bizim kazanmamız çok önemli idi. Biz halkımıza büyük hizmetler getireceğiz. Onları huzura güvene kavuşturacağız. Halkımız çok mutlu olacak nokta göreceksiniz ki Bir dahaki seçimde biz oylarımızı daha çok yükseğe çıkaracağız. Çünkü biz hizmetkarlık yapacağız." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.