Savur için kalkınma hamlesi yapacağız

Savur için kalkınma hamlesi yapacağız

Mardin’in Savur ilçesinde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden HÜDA PAR Milletvekili Adayı İsa Altunkaynak, yıllarca geri bırakılan ve hiçbir yatırım yapılmayan Savur’u HÜDA PAR’ın kalkındıracağını söyledi.

24 Haziran’daki seçim çalışmaları kapsamında Mardin’in Savur (Stewrê) ilçesinde esnafı ve halkı ziyaret eden Mardin Milletvekili Adayı İsa Altunkaynak, halkın sıkıntılarını dinledi ve destek istedi.

Ziyaretten dolayı memnun olan esnaf, diğer siyasetçilerin sadece seçim dönemlerinde kendilerini hatırladıklarından yakınarak tepki gösterdi.

Buna karşılık Altunkaynak, HÜDA PAR olarak her zaman halkın içerisinde olan bir parti olduklarını, seçilsek de seçilmesek de ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti. 

Ekonomik, sosyal, kültürel ve ahlaki alanda büyük yenilikler getireceklerini belirten Altunkaynak, HÜDA PAR olarak Savur ilçesinin kalkınması için büyük bir çaba sarf edeceklerini söyledi.

Seçimden seçime değil her zaman halkın içerisinde esnafın yanında olacaklarını belirten Altunkaynak, ziyaretler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Altunkaynak, açıklamasında esnafın büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Mardin Savur ilçe esnafını ziyaret ettik. Halkımızın yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Geçmiş siyasi anlayışlardan bir bıkkınlık olduğunu gördük. Sadece seçimden seçime ziyaret edildiklerini ve unutulduklarını dile getirdiler. Tarihi bir kültüre sahip olan Savur’un ihmal edildiğine bizler de şahit olduk. Gaziantep kadar eski olan bu ilçemizin ihmal edilmesi gerçekten bizleri derinden üzmüştür ve halkımıza şu sözü verdik: Seçildiğimiz takdirde ilk işimiz geri bırakılmış olan Savur’un ihyası olacaktır. Siyasilere tepkilerini dile getiren Savur halkına ‘Geçmiş seçimlerde sizleri unutanları siz de unutun’ dedik. ‘Geçmiş siyasilerin oyunlarından, yalanlarından ve hilelerinden bıktık’ diyen halkımızın HÜDA PAR’a destek vermeleri için davet ediyoruz.” (Süleyman Tunç - İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.