SBÜ Başhekimi Parlak basınla bir araya geldi

SBÜ Başhekimi Parlak basınla bir araya geldi

Kahvaltı programında kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak hastaneyi daha iyi bir yere getirmek için birlikte hareket etmeliyiz.” dedi

Kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Mehmet Parlak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kendilerine sunulan imkanlar çerçevesinde halka daha güzel hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını belirten Parlak, “Hizmet vermek, hastaneyi bir üst seviyeye taşımak elbette tek başına olmuyor. Burada hizmet vermenin zorluğunun farkındayız. Hizmet verilecek alanın sağlık alanı olduğunu düşündüğümüz zaman, bu hizmetin kolay bir iş olmadığı malumunuz. Biz, Van’da bin 500 yatakhaneye sahip bir hastaneyiz. Böyle bir hastaneyi organize etmek, yönetmek, hastalara nitelikli bir sağlık hizmeti sunabilmek kolay değil. Bunları gerçekleştirirken elbette eksiğimiz, hatalarımız olacak. Hiç kimse mükemmel değildir ve bizde mükemmel olduğumuzu iddia etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

 “Hastanemizde alt tabaka ve üst tabaka ayrımı yok”

Hastaneye katkısı olan başhekim dahil olmak üzere kimsenin arasında bir ayırımın olmadığını söyleyen Parlak, çalışanların tek derdinin, ‘Hastaneyi nasıl daha iyi bir yere getirebiliriz’ çabası ve gayreti olduğunu söyledi.

Parlak, “Verilen hizmette başhekimin katkısı neyse en alt kademe de çalışan personelin de katkısı aynıdır. En alt düzeye kadar çalışan kim varsa onlarda bu çalışmada pay sahibidirler ve aynı oranda bu hizmete katkı sağlıyorlar. Geçmişte, daha önceki idareci arkadaşlarım bu hastaneye farklı bir yenilik katmış, çok güzel işler başarmış, bakanlığında desteğiyle, hastanemizi belli bir seviyeye getirmişlerdir. Bizim amacımız da hastanemizi bir üst seviyeye nasıl ulaştırabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Biz bayrağı devir aldık ve hastanemizi daha ileri götürebilmek için daha iyi bir hizmet ve yenilikler için elimizden geldiğince çalışacağız.” şeklînde konuştu.

Toplantı katılımcıların fikirlerini dile getirmesi ile sona erdi.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.