Sebzeyle beslenen köpek görenleri hayrete düşürdü

Sebzeyle beslenen köpek görenleri hayrete düşürdü

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşayan bir aileye ait köpeğin sebze ve meyveyle beslenmesi görenleri hayrete düşürdü.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Anbar köyünde yaşayan Çelik ailesine ait bir köpeğin sebze ve meyveyle beslenmesi görenleri hayrete düşürdü.

Normalde köpekler etle beslenirken Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Anbar köyünde yaşayan Çelik ailesine ait Fındık isimli köpeğin patates, patlıcan, domates, bisküvi, çikolata tarzı sebze ve meyveyle beslenmesi görenleri hayrete düşürdü.

Köpeğin sahibi Sait Çelik Fındık isimli köpeği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Fındık’ın ne bulduysa yediğini belirterek, bunu fark ettiklerinden bu yana kendilerinin de onu beslerken yiyecek ayrımı yapmadıklarını söyledi.

Çelik,  “Bizim iki tane köpeğimiz var. Yalnız Fındık isimli köpeğimiz biraz farklı. Yani diğer köpekler et yerken bizim bu köpeğimiz ne bulursa yiyiyor. Patatesten tutunda, salatalığa kadar, patlıcana kadar, domatese, bibere kadar her şeyi yiyor. Hatta çikolata, kek, bisküvi yiyor. Bazen çocuklara çikolata alırken onların ellerinden kaçırıyor ve onları alıp yiyor. Bizde bunu fark ettiğimiz andan beri ona bu tür yiyecekler veriyoruz. Ona verdiğimiz hiçbir sebze, meyveyi ve çikolata, bisküviyi ret etmedi. Bizlerde o günden sonra bu şekilde onu besliyoruz.” dedi. (İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler