Seçimin suhulet içinde tamamlanması için üzerimize düşeni yapalım

Seçimin suhulet içinde tamamlanması için üzerimize düşeni yapalım

Bingöl’de yapılan ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’nda konuşan Vali Kadir Ekinci, "Seçimin suhulet içinde ve ilimize yakışır şekilde tamamlanması için üzerimize düşeni yapalım." dedi.

Bingöl’de Vali Kadir Ekinci Başkanlığında “Seçim Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda GAMER, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından yapılan sunumlarda seçim güvenliği ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin il genelinde huzurlu ve güvenli bir ortamda geçmesini temenni eden Vali Ekinci, "31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinin en objektif haliyle sonuçlanması hepimizin ortak görevidir. Seçimin suhulet içinde ve ilimize yakışır şekilde tamamlanması için üzerimize düşeni yapalım. Rabbimiz bu seçimleri vatana ve millete hayırlı etsin inşallah. Bizlere de güç kuvvet versin, adalet ihsan etsin; huzur içerisinde bir seçim geçirelim." dedi.

Vali Ekinci, şunları kaydetti: "Güvenlik birimlerimiz, ilçe seçim kurullarımız, kaymakamlarımız, nihai olarak il seçim kurulumuz ve Valiliğimiz bu konuda gerekli tedbirleri aldılar. Ama hep beraber varsa sorunların da tartışılabileceği bir platformunun olması sebebiyle bu toplantı organize edildi. Güvenlik birimlerimiz seçim öncesi ve seçim sonrası için gerekli güvenlik tedbirlerini almış durumdalar. İnşallah alanda da kazasız, belasız bir seçim ortamı oluştururuz ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimini atlatırız.”

Toplantıya Vali Kadir Ekinci’nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Adalet Komisyonu Başkanı Cahit Gülnar, Vali Yardımcısı Taner Bolat, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutan V. Ümit İlbayı, İlçe Kaymakamları, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanları ve il ve ilçe seçim kurulu başkanları katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.