Şehit Yasin'in öğretmenlerinden ailesine ziyaret

Şehit Yasin'in öğretmenlerinden ailesine ziyaret

PKK/HDP yandaşları tarafından vahşice katledilen Şehit Yasin Börü'nün ailesine, okul arkadaşları ve öğretmenlerinden anlamlı ziyaret.

DİYARBAKIR – PKK/HDP yandaşları tarafından barbarca katledilen Şehit Yasin’in ailesine ziyaretinde bulunan öğretmenleri,  okul arkadaşları ve Eğitim Birsen Diyarbakır Şubesinden bir heyet başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Ziyarette Şehit Yasin’in dayısı kısa bir konuşma yaparak, tanıyan tanımayan herkesin Şehid Yasin’i sahiplendiğine dikkat çekti.

 

 ‘Bunu unutmadık unutturmacağız’

Eğitim Birsen Diyarbakır Şubesi adına bir adına bir konuşma yapan İbrahim Gökdemir ise,  Şeyh Said Kıyamı tarihinden bugüne kadar şehitlerin en efdalinin Yasin olduğunu dile getirerek,  “Sırf Allah razı için kurban etti dağıttığını sırf yaptığı işi rıza i ilahiden kaynaklanan başka bir amacı gayesi olmayan şehit Yasin için biz de bir veli, bir idareci arkadaşlar, öğrenciler olarak bu acıyı hissediyoruz.  Bunu biz hiçbir zaman unutmadık unutturmacağız şehit Yasin Diyarbakır’da okullar için öğrenciler için bir sembol oldu. İnşallah  Yasin Diyarbakır’ın  her yerinde zulmün sona ermesi için  bir sembol olur”  ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.